Kedves Felhasználók!

Hónapok óta több ízben is értesültünk már arról, hogy csaló külföldi vásárlójelöltek próbálják átvágni a FotóAPRÓ eladóit. Kérjük ne dőljetek be ezeknek! A sztori szinte mindig ugyanaz, az eladó Svédországból, Angliából, Kanadából, Ausztráliából, akár Nigériából bejelentkezik, hogy érdekelné a hirdetett termék. Előre utalást ígér. Majd később kiderül, hogy ő elutalta a banknak a pénzt, de az eladó csak akkor kapja meg, ha bemutatja a postázásról szóló bizonylatot. Majd később kiderül, hogy nem is létezik ilyen bank, vagy ha létezik sosem hallottak a vevőről és soha nem küldtek ilyen levelet. Olyan is előfordult már, hogy bank(?)/vevő azt kérte, hogy az eladó utaljon el X összeget tranzakciós díjként, és utána kapja meg a vételárat.

Semmi ilyenbe ne menjetek bele!!!

Külsőleg is megújult a FotóAPRÓ! Magyarország legnépszerűbb fotós apróhirdetési oldala új bőrbe öltözött, mely már az indulás óta dédelgetett álom volt. Az első oldalt egy szaki rakta össze, aki jó munkát végzett ugyan, de az esztétikummal nem sokat foglalkozott és egy végtelenül szerény sablonba öltözötette a FotóAPRÓ-t. Az új "skin" azonban már friss, modern, dinamikus és nagyobb szerepet kap a tartalom. Az arcodba toljuk a termékeket... :)

A legfőbb változások az alábbiak:

Eljött ez a nap is! Két fontos változás történt ma a FotóAPRÓ oldalain, a kötelező regisztráció, továbbá a hirdetéskiemelés lehetősége.

Az oldalon továbbra is bárki adhat fel ingyenes hirdetést fotós, stúdió vagy videós felszereléséről. Mától azonban fizetős szolgáltatás keretében lehetőség van a hirdetések kiemelésére is az oldalon, mellyel feltűnőbbé teheted a terméked az érdeklődők számára. Közel 1000 hirdetés van már fent a FotóAPRÓ-n, így megéri egy kicsit felhívni a figyelmet a tiédre.

Megint okosabb lett a FotóAPRÓ, ráadásul egyre csak növünk, növünk!

A jó hír, hogy már kb 600 hirdetés van az oldalon! Köszönjük, hogy ennyien használjátok a FotóAPRÓt! Ennek örömére a főoldalon a kategóriák neve mellett meg is jelentettük az adott kategóriában lévő hirdetések számát, hogy Ti is láthassátok. Mi már kezdjük unni egyébként a FotóAPRÓ kinézetét, de a külcsíny frissítés már egy nagyobb meló, így ez egyelőre várat magára, de tervek már vannak.

Az elmúlt napokban aktiváltunk pár új funkciót az oldalon, ezek sorban a következők:

Tele vagyunk jó hírekkel! Számos új funkciót és hibajavítást sikerült eszközölni az oldalon, alább olvashatjátok őket sorba szedve:

- Regisztráció nélkül feladott hirdetéseket is lehet mostantól szerkeszteni. Hivatalosan eddig is lehetett, de csak egyetlen egyszer, egy bug miatt, ez a hiba viszont elhárításra került, ezért bármennyiszer lehet használni az emailben kapott szerkesztő linket.

- Újdonság, hogy a reg. nélkül feladott hirdetéseket mostmár törölni is lehet, a visszaigazoló emailben mától nem csak szerkesztő link van, hanem törlő link is.

Kapcsolódó hirdetések

Canon 77D, Sigma 17-50 mm f2.8 EX DC OS HSM

Canon 77D, Sigma 17-50 mm f2.8 EX DC OS HSM, 18-55 mm IS STM kit objektív…

Carl Zeiss Jena MC Sonnar 2,8/180 P6 objektív.

Carl Zeiss Jena MC Sonnar f1:2,8 180 milliméteres objektív Pentacon…

Nikon AF 105 2.8 Macro objektív
Nikon AF 105/2.8 Macro objektív | 6 hó magyar garancia!
Új Canon EOS 5D Mark IV fényképezőgép váz

Új Canon EOS 5D Mark IV fényképezőgép váz | 2 év magyar ga…

Új Canon EOS 80D fényképezőgép
Új Canon EOS 80D fényképezőgép váz | 3 év garancia
Új Sony Alpha 7R III fényképezőgép

Új Sony Alpha 7R III fényképezőgép váz | 3 év magyar garan…