Megint okosabb lett a FotóAPRÓ, ráadásul egyre csak növünk, növünk!

A jó hír, hogy már kb 600 hirdetés van az oldalon! Köszönjük, hogy ennyien használjátok a FotóAPRÓt! Ennek örömére a főoldalon a kategóriák neve mellett meg is jelentettük az adott kategóriában lévő hirdetések számát, hogy Ti is láthassátok. Mi már kezdjük unni egyébként a FotóAPRÓ kinézetét, de a külcsíny frissítés már egy nagyobb meló, így ez egyelőre várat magára, de tervek már vannak.

Az elmúlt napokban aktiváltunk pár új funkciót az oldalon, ezek sorban a következők:

 

- Automatikus posztolás a Facebook oldalunkra: minden feladott új hirdetés automatikusan megjelenik a FotóAPRÓ Facebook oldalán, mely jelenleg kb 2000 követővel rendelkezik. Ez körülbelül 50, egyes napokon 100%-kal növelte az oldal látogatottságát, így jelenleg 600-800 látogatás érkezik naponta az oldalra! Nem is tudjuk miért vártunk ezzel eddig...

Aukcióindítás lehetősége: régen belengettük már, most végre megcsináltuk. Már nem csak sima apróhirdetést lehet feladni a FotóAPRÓ-n, hanem az eladni kívánt terméketekre licitálást is indíthattok. Tesztjeink alapján a funkció szépen működik, de azért ne számítsatok olyan komoly aukciós motorra és funkciókra, mint az eBayen, vagy akár a Vaterán.

Alkuképes ár: mostantól meg lehet jelölni az ár megadásánál, hogy az alkuképes-e. Ez jó nagy betűkkel megjelenik a termékoldalon az ár alatt.

Korlátlan hirdetési idő: immáron lehetőség van kiválasztani, hogy az adott hirdetés nem jár le automatikusan (eddig 30, 60, 90, 120 és 240 nap volt a választási lehetőség, az alapértelmezett a 120 nap). Ez elsősorban azoknak kedvez, akik sok terméket hirdetnek és napi szinten kezelik a kínálatukat. Nekik mostantól nem kell nyűglődni a hirdetések folyamatos megújításával. 

Magyarítás: eddig sok angol szöveggel találkozhattatok az oldalon, ennek oka az, hogy a portálmotor eredetileg angol nyelvű, és sajnos minden verziófrissítéssel felülíródott jópár magyar fordítás, amit sok esetben nem volt időnk visszaállítani. Végre megtaláltuk a módját a tartós magyarításnak így egyre kevesebb lesz az angol szöveg az oldalon, és reményeink szerint egyszer végleg eltűnik és teljesen magyar lesz.

+1, ami vérciki, hogy eddig nem volt, de végre ez is adott már: a biztonsági mentés :) Több mint 1800 regisztrált felhasználóval és több mint 600 hirdetéssel az oldalon ennek már a fele sem tréfa, így megoldottuk a biztonsági mentés kérdését. Ha valamilyen ok folytán bedobná a törölközőt az oldal, a rendszeres biztonsági mentésekből lehetőség lesz visszaállítani. 

Kapcsolódó hirdetések

Háttértartó szett hordtáskában (Walimex 16312)

Háttértartó szett hordtáskában (Walimex 16312) (225 - 400 cm…

2 db Jinbei Profi Lámpaállvány (JB-3000FP) + táska

2 db Jinbei Aluminium Profi Lámpaállvány (JB-3000FP) 300cm + profi…

Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD (Canon)
Eladó Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD (Canon) objektív
Új Canon EOS 5D Mark IV fényképezőgép váz

Új Canon EOS 5D Mark IV fényképezőgép váz | 2 év magyar ga…

Új Sony Alpha 7 III fényképezőgép

Új Sony Alpha 7 III fényképezőgép váz | 2 év magyar garanc…

Új Canon EOS 80D fényképezőgép
Új Canon EOS 80D fényképezőgép váz | 1 év garancia