Tele vagyunk jó hírekkel! Számos új funkciót és hibajavítást sikerült eszközölni az oldalon, alább olvashatjátok őket sorba szedve:

- Regisztráció nélkül feladott hirdetéseket is lehet mostantól szerkeszteni. Hivatalosan eddig is lehetett, de csak egyetlen egyszer, egy bug miatt, ez a hiba viszont elhárításra került, ezért bármennyiszer lehet használni az emailben kapott szerkesztő linket.

- Újdonság, hogy a reg. nélkül feladott hirdetéseket mostmár törölni is lehet, a visszaigazoló emailben mától nem csak szerkesztő link van, hanem törlő link is.

 

(A fentieknél még egy apró bug van, egyelőre nem lehet az emailben lévő linkre kattintani, hanem copy-paste-tel kell bemásolni a böngészőbe. Igyekszünk ezt a hibát mihamarabb javítani.)

- Ha egy hirdető a kényelmesebb használat érdekében később úgy dönt, hogy regisztrál, a korábbi emailcímét használva látni fogja a Hirdetéseim menüben a régebbi, még regiszráció nélkül feladott hirdetéseit is. (Ezt a funkciót is behirdettük már korábban, de nem működött megfelelően, ám a hiba elhárításra került, kipróbáltuk, most már működik! Visszamenőleg is!)

- Egy kódfrissítés áldásos hatásának köszönhetően be tudtuk végre kapcsolni a reszponzivitást a weboldalon, így mobiltelefonon kényelmesebben használható. Nem állítjuk, hogy világbajnok az oldal mobilkijelzőn, de jobban használható, mint a korábbi desktop verzió. A mobilos használat elősegítése érdekében a hirdetés részleteit tartalmazó, egérmozgásra felugró ablakot lekorlátoztuk csak a találati listában lévő képekre, így érintőkijelzőn nem fog bezavarni (korábban a szöveges részre húzva a kurzort is felugrott az ablak az adott hirdetés részleteivel, mostmár csak akkor ugrik fel, ha a képekre visszük a kurzort)

- Új képnézegetőt telepítettünk az oldalra, modernebb és könnyebben kezelhető.

- A képeket is megnöveltük, a korábbi 600px hosszabbik oldal helyett 900px méretűek a nagyméretű fotók. Visszamenőlegesen is!

- Minden kép az oldalon automatikusan kapott és mostantól kapni fog egy FotóAPRÓ vízjelet a jobb alsó sarokba.

- A Térképes keresés modul a főoldalon immáron az összes hirdetést mutatja, ami a FotóAPRÓn jelenleg aktív.

És hogy mi várható még a jövőben? Még több finomság:

- Licitálós hirdetési mód (aukció)

- Város helyett irányítószám megadása a térképes megjelenítéshez

- Távolságmérés (hány kilométerre található tőlünk az adott termék - amennyiben az eladója helyesen adta meg a várost vagy az irányítószámot)

- Minden új hirdetés meg fog jelenni a FotóAPRÓ Facebook oldalán

- Opcionális hirdetés kiemelés és extra funkciók (fizetős, lista elejére, keretes, színes hátteres vagy vastagon szedett hirdetés, extra kép, extra karakter)

- Kreditrendszer hirdetés kiemelés és extra funkciók fizetéséhez

 

 

 

 

Kapcsolódó hirdetések

Canon EOS 700D (6038 expó) eladó
Canon EOS 700D fényképezőgép eladó
Kevés expós bordó NIKON D3200 (24MP, FHD) v. szett

Újszerű, 5k expó alatti, Full HD videós, 24 MP-es metálbordó

Képstabis Lumix FZ200 (24x zoom-ú F2.8 Leica obis)

24x optikai zoom-ú F2.8 Leica optikájú, 12MP-s, kihajtható LCD-s,

Új Canon EOS 5D Mark IV fényképezőgép váz

Új Canon EOS 5D Mark IV fényképezőgép váz | 2 év magyar ga…

Új Canon EOS 80D fényképezőgép
Új Canon EOS 80D fényképezőgép váz | 1 év garancia
Új Sony Alpha 7 III fényképezőgép

Új Sony Alpha 7 III fényképezőgép váz | 2 év magyar garanc…