Külsőleg is megújult a FotóAPRÓ! Magyarország legnépszerűbb fotós apróhirdetési oldala új bőrbe öltözött, mely már az indulás óta dédelgetett álom volt. Az első oldalt egy szaki rakta össze, aki jó munkát végzett ugyan, de az esztétikummal nem sokat foglalkozott és egy végtelenül szerény sablonba öltözötette a FotóAPRÓ-t. Az új "skin" azonban már friss, modern, dinamikus és nagyobb szerepet kap a tartalom. Az arcodba toljuk a termékeket... :)

A legfőbb változások az alábbiak:

Apróbb csiszolások még történhetnek, de a legnagyobb változáson a nyitóoldal esett át, ahol kiemelt szerepet kaptak a promotált hirdetések.

A legfelső, jobboldali fülekkel ellátott képgalériába a "Kiemelés - Főoldalon" promócióval tudjátok a hirdetéseiteket betenni.

Az alatta lévő "Kiemelt Hirdetések" sliderbe a bármilyen hirdetéskiemeléssel feladott hirdetések kerülnek, legyen szó főoldali, lista elejére sorolt, színes hátteres vagy keretezett hirdetésről, ebbe a sliderbe mind bekerül és véletlenszerű sorrendben jelenik meg.

A kategóriaikonok alatt nagy méretben a legújabb hirdetések jellennek meg, de a rendszer figyelembe veszi a lista elejére sorolt hirdetéseket, tehát ennek a blokknak az elején azok a hirdetések vannak, melyet promócióval tartósan a lista elejére soroltak. Ha sok lesz a lista elejére sorolt hirdetés az oldalon, akkor ebben a blokkban csak ezek fognak majd látszani.

Alatta egy kétsoros galériában véletlenszerűen találtok aktív DSLR és MILC hirdetéseket, ezalatt pedig a tényleges Legfrissebb hirdetések lista, mely nem veszi figyelembe a lista elejére sorolást.

Újdonság még a hirdetéskfeladáskor látható Előnézet gomb, mellyel le tudjátok ellenőrizni a hirdetésetek küllemét feladás előtt, illetve új még a menüsor is, ahol a Profilom szekcióban minden fontos funkciót elértek regisztrált felhasználóként.

Leljétek örömötöket az új oldalban, jó adás-vételt Mindenkinek! 

Kapcsolódó hirdetések

Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM
70-200 2.8 IS Mark I keresi új gazdáját
Sigma 50mm f/1.4 Art
Hibátlan állapot, USB dokkoló.
Samyang 21 1.4 objektív (Sony)
Samyang 21/1.4 objektív (Sony) | 6 hó magyar garancia!
Új Canon EOS 5D Mark IV fényképezőgép váz

Új Canon EOS 5D Mark IV fényképezőgép váz | 2 év magyar ga…

Új Nikon D850 fényképezőgép
Új Nikon D850 fényképezőgép váz | 3 év magyar garancia!
Új Nikon AF-S 24-120 4 VR objektív
Új Nikon AF-S 24-120/4 VR objektív | 2 év garancia